Städtjänster hos städföretag Stockholm du måste känna till

Oavsett om du är privatperson i behov av städtjänster eller företagare, finns alltid ett bra städföretag Stockholm. Som företagare Stockholm känner du väl till hur viktigt det är med rena och inbjudande lokaler. Det gäller både inför besökare och de anställda.

Som privatperson kan du vissa gånger ha ett behov av hemstädning, flyttstädning eller storstädning. Både företagare och privatpersoner kan ha ett behov av fönsterputsning.

Som privatperson som anlitar städföretag Stockholm har du rätt till RUT avdrag, medan företagare som vanligt drar kostnader mot vinsten innan skatt.

Anlita städfirma Stockholm som privatperson

Privatpersoner har individuella behov av städtjänster. En mycket vanlig tjänst är hemstädning Stockholm. Många gånger nyttjas hemstädning av äldre par och ensamstående. Också handikappade och funktionshindrade är en stor kundkrets.

Hemstädning beställer du regelbundet eller som enstaka tjänst. På så sätt kan du med hjälp av RUT avdrag, få rent och snyggt i hemmet till halva priset.

Efter hemstädning finns valet av storstädning hos städföretag Stockholm. Här handlar det egentligen om en och samma tjänst. Skillnaden med storstädning är att det blir en mer omfattande städning. En städning som normalt sett utförs två till tre gånger om året.

Något som många drar sig för att utföra är flyttstädning. Här är det ett krävande arbete, som också måste uppfylla en lista på krav för att passera inspektion. På så sätt tjänar du alltid på att låta en städfirma Stockholm utföra din flyttstädning.

Anlita städföretag Stockholm som företag

De företag som anlitar städfirma Stockholm, gör det för regelbunden kontorsstädning och fönsterputsning. Idag har moderna företagare insett att de tjänar på att lägga vissa tjänster på outsourcing. Städtjänster är en av dessa.

Som företagare, när du köper städtjänster, kan du inte utnyttja RUT avdrag, Detta är bara ett avdrag för privatpersoner. Dock kan du som vanligt föra in dina kostnader i bokföringen. Dra av kostnaderna mot vinsten i företaget och på så sätt slippa betala skatt på mera pengar än du behöver.

Här går det snabbt och enkelt att beställa regelbunden kontorsstädning och fönsterputsning. Du får också ett professionellt resultat som lockar flera besökare. Får folk och tala gott om ditt företag samt slipper göra jobbet på egen hand.

Miljövänlig städning

Det är också viktigt att ett städföretag Stockholm erbjuder miljövänliga städtjänster. Viktigast är naturligtvis detta för företag, som hela tiden har ögonen på sig.

Tänk dig själv om din största konkurrent skulle få reda på att du använder en oseriös städfirma Stockholm. Tror du de skulle tveka att använda den informationen till deras fördel?

Som privatperson är det ditt eget samvete som talar. I dagens moderna värld är det naturligt att välja miljövänliga städtjänster. Detta då vi alla är upplysta om hur viktigt det är att värna om natur och miljö. Bor du i tex vallentuna kan du prova att googla efter hemstädning vallentuna 

Boka provstädning hos städfirma Stockholm

Långt ifrån alla städföretag Stockholm erbjuder provstädning till rabatterat pris. När du finner ett sådant företag som också uppfyller alla andra krav. Ja, då ska du verkligen beställa en provstädning. Du har liksom inget att förlora och allt att vinna.

Privatpersoner – Städtjänster och RUT avdrag

Redan i början upplyste vi om att du som privatperson har rätt till RUT avdrag när du anlitar städföretag Stockholm. Här har varje person som betalar skatt som motsvarar det belopp de drar av, rätt till avdrag upp till 75 000 kronor per år. Avdrag görs med 50 % av det totala beloppet på arbetskostnaden för alla städtjänster.

Med andra ord är det inget problem att beställa hemstädning två gånger i veckan. Låt oss säga att det kostar 1 200 kronor per städning. Du betalar 1 200 kronor i månaden för ett rent hem och mer tid över till annat. oavsett om du letar efter flyttstädning solna eller något annat är google din bästa vän i ändamålet!

Elektriker som är proffs på el

Elinstallationer behöver inte alls vara krångligt, överlåt jobbet till en utbildad och kompetent fackman. Bor du i eller omkring Solna […]

Makeuputbildning – Varför ska du göra det?

Det är många som tror att det är jättelätt att sminka sig. Vid sidan av det finns det de som […]