Elektriker som är proffs på el

Elinstallationer behöver inte alls vara krångligt, överlåt jobbet till en utbildad och kompetent fackman. Bor du i eller omkring Solna i Stockholm så kan du enkelt hitta en elektriker genom att söka på webben efter elektriker solna eller elinstallation solna elektriker.

Vad gör en elektriker

Det finns olika slags jobbtitlar inom yrket elektriker. En installationselektrikers jobb är att installera elkonstruktioner i olika slags typer av byggnader. De drar till exempel ledningar, monterar upp elcentraler och sätter upp strömbytare etcetera. Elektriker stockholm arbetar också väldigt mycket med säkerhet, för deras skull men självklart också för din skull.

Auktoriserad elektriker

I Sverige så måste alla företag som utför elarbete, enligt lag, vara registrerade hos Elsäkerhetsverket. Elektrikern måste även vara registrerad för verksamhetstypen ”Bostäder” för jobb i din bostad. Du bär själv ansvaret om en elapparat inte fungerar i ditt hem. Att anlita en behörig elektriker är viktigt för din egen säkerhet.

Vad kostar det

Genom att söka på webben efter elinstallation solna elektriker eller elektriker solna så kan du få ett prisförslag redan idag. En behörig elektriker som erbjuder dig en säker installation, har oftast ett timpris på 900-1100 kronor, inklusive moms. Dessutom så ska du vara säker på att elinstallationen inte bara är säker idag men också om 5 år. Tilläggas kan att vid en elbesiktning ligger priserna mellan 4000-7000 kronor, inklusive moms.

Ta aldrig några risker när det kommer till din el

Felaktig installerad el kan leda till brand och olyckor, därför är det viktigt att du använder dig av en behörig elektriker. Det är viktigt att du läser igenom ditt försäkringsbolags krav vid elinstallationer men även dina försäkringspapper, då vet du vad som gäller om olyckan är framme. Genom att läsa igenom allt så vet du deras krav gällande el och elinstallationer i just din bostad. Ta aldrig några risker med elen och anlita alltid en behörig elektriker.

Testa alltså att googla lokalt: Exempelvis elektriker nacka är en populär sökfras för boende i nacka.

Vad gör en redovisningsbyrå?

Vad gör en redovisningsbyrå? En redovisningsbyrå erbjuder kunder anpassade lösningar inom redovisning och bokslut. Bokföringsbyrå stockholm har lång erfarenhet inom […]

Städtjänster hos städföretag Stockholm du måste känna till

Oavsett om du är privatperson i behov av städtjänster eller företagare, finns alltid ett bra städföretag Stockholm. Som företagare Stockholm […]